Shkup, ndotja e ajrit përsëri në nivel alarmant - Lajme - Kosova Sot
Shkup, ndotja e ajrit përsëri në nivel alarmant

Shkup, ndotja e ajrit përsëri në nivel alarmant

Niveli i ndotjes së ajrit në Shkup edhe sot është mbi normat e lejuara

Qytetarët e Shkupit përsëri thithin grimcat kancerogjene PM 10, stacionet matëse të ndotjes së ajrit edhe sot tregojnë prani të lartë të grimcave PM10 në ajër.
Niveli më i lartë i ndotjes është regjistruar në lagjen Lisice dhe Rektorat.

Shkupi ka një kohë të gjatë tashmë që radhitet e para në listën e vendeve më të ndotura në botë.

(Kosova Sot)

17 orë e 7 minuta më parë
13/12/18