MTI pranon aplikacionin e parë si investitorit strategjik - Lajme - Kosova Sot
MTI pranon aplikacionin e parë si investitorit strategjik

MTI pranon aplikacionin e parë si investitorit strategjik

MTI do të mbajë konferencë për media për pranimin e aplikacionit të parë për statusin e investitorit strategjik konform Ligjit për Investimet Strategjike në Republikën e Kosovës.

Pranimin e këtij aplikacioni do ta bëjnë zëvendëskryeministri Dardan Gashi dhe ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani.

Konferenca do të mbahet në ora 13:00, në MTI.

(Kosova Sot)

12 orë e 53 minuta më parë
10/12/18