“Çka nuk të vret, të bënë më të fortë” i thuhet Albin Kurtit - Lajme - Kosova Sot
“Çka nuk të vret, të bënë më të fortë” i thuhet Albin Kurtit

“Çka nuk të vret, të bënë më të fortë” i thuhet Albin Kurtit

Largimi nga Lëvizja Vetëvendosje edhe e kryetarit të Prishtinës Shpend Ahmeti, ka krijuar një atmosferë depresive nga aktivistë e anëtarë të kësaj partie.

Më së shumti te përkrahësit e liderit Alibin Kurti.

Erzen Vraniqi, i cili vite më parë ka qenë pikërisht zëdhënës i Shpend Ahmetit në komunë, e ka definuar në një mënyrë interesante, gjendjen në të cilën po kalon VV dhe Albin Kurti.

“What doesn’t kill you makes you stronger! (Çka nuk të vret, të bën më të fortë!)
Albin Kurti është kryetar i Lëvizjes VETËVENDOSJE!” ka shkruar Vraniqi duke i vënë këtij përshkrimi fotografi të liderit Albin Kurti.

 

(Kosova Sot)

13 orë e 50 minuta më parë
11/12/18