Kuvendi mban debat parlamentar në lidhje me dhunën në familje - Lajme - Kosova Sot
Kuvendi mban debat parlamentar në lidhje me dhunën në familje

Kuvendi mban debat parlamentar në lidhje me dhunën në familje

Kuvendi i Republikës së Kosovës mban seancë plenare në të cilën do të mbahet debat parlamentar në lidhje me dhunën në familje dhe adresimin institucional.

Kjo seancë mbahet me kërkesë të deputetes Albulena Haxhiu, mbështetur edhe nga 10 deputetë nënshkrues të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, sipas kërkesës së deputetes Fatmire Kollçaku, e mbështetur edhe nga tetë deputetë nënshkrues, Kuvendi do të mblidhet sërish në seancë, për të debatuar lidhur me dhunën në familje dhe adresimin institucional.

(Kosova Sot)

10 orë e 55 minuta më parë
11/12/18