Të gjithë deputetët e veshur me bluza të njëjta. “Ti je një luledielli” në Kuvend - Lajme - Kosova Sot
Të gjithë deputetët e veshur me bluza të njëjta. “Ti je një luledielli” në Kuvend

Të gjithë deputetët e veshur me bluza të njëjta. “Ti je një luledielli” në Kuvend

Para fillimi të seancës së sotme plenare, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë veshur bluzat e fushatës “Ti je një luledielli” të organizuar nga moderatorja shqiptare, Albana Osmani. Fushata ka për qëllim mbështetjen e fëmijëve kosovarë që vuajnë nga sëmundjet e gjakut, leukemisë dhe kancerit

Deputetët e Kosovës i kemi parë sot të veshur të gjithë me bluza të njëjta. Ata i janë bashkuar fushatës “Ti je një luledielli”, duke u fotografuar bashkë me mysafirët në sallën e Kuvendit.

“TI JE NJË LULEDIELLI” është një fushatë sensibilizuese për grumbullimin e të ardhurave në ndihmë të fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

 

(Kosova Sot)

3 orë e 40 minuta më parë
19/12/18