Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës dhe organizatat e tjera mbështetëse organizojn marrshin protestues 'Marshojmë,(Video/Live) - Lajme - Kosova Sot
Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës dhe organizatat e tjera mbështetëse organizojn marrshin protestues

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës dhe organizatat e tjera mbështetëse organizojn marrshin protestues 'Marshojmë,(Video/Live)


Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës dhe organizatat e tjera mbështetëse organizojn marrshin protestues 'Marshojmë, S’festojmë' parakalojn rrugëve kryesore të kryeqytetit për t’i treguar edhe njëherë komuniteteve lokale dhe globale se do të angazhohen pavarësisht sfidave për një shoqëri diverse dhe të barabartë. 


(Kosova Sot)

16 orë e 12 minuta më parë
17/12/18