Hertica:Shumë subjekte politike në rast të zgjedhjeve, kanë frikë se nuk do t'a kalojnë pragun - Lajme - Kosova Sot
Hertica:Shumë subjekte politike në rast të zgjedhjeve, kanë frikë se nuk do t

Hertica:Shumë subjekte politike në rast të zgjedhjeve, kanë frikë se nuk do t'a kalojnë pragun

Gjykim dhe vlerësim me refleksion negativ për një proces të shpejtë të tanishëm zgjedhor, pa asnjë ndryshim në skenën politike dhe pa e përfunduar reformën zgjedhore ka edhe analisti Ali Hertica. "Kur është çështja e shkuarjes në zgjedhje të jashtëzakonshme, shumë subjekte politike do të kenë frikën, sepse nuk do kalojnë pragun, po qe se nuk u bëhen marioneta subjekteve të mëdha, siç e bëri AKR me LDK-në", u shpreh ai për "Kosova Sot". Sipas Herticës, praktika e deritanishme ka dëshmuar se në Kosovë kemi, kryesisht në pjesën dërmuese, një politikë destruktive.

(Kosova Sot)

1 orë e 6 minuta më parë
17/12/18