Kryetari i kësaj komune së bashku me bashkëshorten shtrihen në spital (Foto) - Lajme - Kosova Sot
Kryetari i kësaj komune së bashku me bashkëshorten shtrihen në spital (Foto)

Kryetari i kësaj komune së bashku me bashkëshorten shtrihen në spital (Foto)

Gjatë kësaj dite, Lladrovci ka vizituar disa aktivitete që janë mbajtur në Drenas me rastin e “Ditës së gruas”.Fillimisht, Kryetari Lladrovci ka vizituar gratë në panairin e mbajtur në Sheshin e Qytetit “Fehmi e Xhevë Lladrovci” në Drenas, gjatë prenzantimit të produkteve ushqimore tradicionale dhe në ekspozitën e punimeve artizanale, ku me këtë rast Kryetari Lladrovci ka theksuar se mbështetja dhe përkushimi i tij do të jetë i vazhdueshëm në realizimin e synimeve të tyre. Pastaj ka marr pjesë në kampanjën “Dhuro gjak për nënat” në QKMF, ku ka dhuru gjak së bashku me bashkëshorten dhe vajzën e tij, si dhe stafin komunal.Në fotografitë e publikuara, Lladrovci bashkë me bashkëshorten e tij, shihen duke dhuruar gjak në QKMF në Drenas.

Image

 

 

(Kosova Sot)

8 orë e 46 minuta më parë
12/12/18