Vila:Po të kisha mundësi, do t'largohesha nga Kosova - Lajme - Kosova Sot
Vila:Po të kisha mundësi, do t

Vila:Po të kisha mundësi, do t'largohesha nga Kosova

Qytetari Visar Vila thotë për "Kosova Sot" se si i ri në moshë nuk sheh ndryshime në Kosovë për të mirë, si para ashtu edhe pas pavarësisë së vendit. "Politikanët tanë po punojnë vetëm për veten e tyre dhe jo për popullin", është shprehur ai. Shton se dhe vetë po të kishte mundësi do të largohej nga Kosova, sepse këtu nuk ka perspektivë dhe fajtorë për këtë gjendje janë politikanët tanë.

 

 

(Kosova Sot)

15 orë e 6 minuta më parë
15/12/18