Krasniqi:Qëllim tjetër është edhe mbulimi i takimeve të fshehta me Vuçiqin - Lajme - Kosova Sot
Krasniqi:Qëllim tjetër është edhe mbulimi i takimeve të fshehta me Vuçiqin

Krasniqi:Qëllim tjetër është edhe mbulimi i takimeve të fshehta me Vuçiqin

Kritik i ashpër për deklarimin joserioz të presidentit Thaçi është shprehur qytetari Rabit Krasniqi. "Mendoj që e ka bërë për të fituar poenë politikë, gjoja se është kryetar i denjë, gjë që pakkush beson, edhe ai atë që e ka thënë nuk e mendon seriozisht, vetëm e ka thënë për të 'shitur' diçka në treg në skenën politike", tha ai. Madje ai pohon se qëllim tjetër është edhe mbulimi i takimeve të fshehta me Vuçiqin dhe pazareve që mund të bëhen në ato takime në dëm të shtetit.

(Kosova Sot)

15 orë e 54 minuta më parë
11/12/18