Badallaj:Sikur të kishte drejtësi të pavarur ata do të hetoheshin - Lajme - Kosova Sot
Badallaj:Sikur të kishte drejtësi të pavarur ata do të hetoheshin

Badallaj:Sikur të kishte drejtësi të pavarur ata do të hetoheshin

Sipas analistit politik Reshat Badallajt, pavarësisht se çka deklarojnë këta, askush nuk u beson, por sikur të kishte drejtësi të pavarur ata do të hetoheshin, ndiqeshin e do të penalizoheshin, kurse pasuria do t'u konfiskohej."Merreni me mend se shkojnë aq turpshëm dhe thonë se këtë pasuri ma ka lënë baba, kur e njohim ne familjarisht që para lufte kishin një kali dhe atë me ngjyrë të bardhë, asht e lëkurë dhe se vello për nuse kanë marrë në komshi dhe janë bërë tani me hajni super milionerë dhe hajni tani del e thotë se bile është edhe në kredi! Hajnia e këtyre hajnave dhe banditëve burimin e kanë nga fondet 'Vendlindja Thërret', '3-përqindëshi' dhe nga vjedhjet që i kanë bërë buxhetit të shtetit në Kosovë që nga majat e larta të shtetit", tha Badallaj për "Kosova Sot". 

 

 

(Kosova Sot)

2 orë e 8 minuta më parë
22/01/19