Prelvukaj:Kam dyshime dhe në '3-përqindëshin' edhe në atë 'Vendlindja Thërret' - Lajme - Kosova Sot
Prelvukaj:Kam dyshime dhe në

Prelvukaj:Kam dyshime dhe në '3-përqindëshin' edhe në atë 'Vendlindja Thërret'

Edhe qytetari Musa Prelvukaj thotë se personalisht ka dyshime të abuzimit me të dyja fondet e lartpërmendura. "Unë kam dyshime dhe në '3-përqindëshin' edhe në atë 'Vendlindja Thërret' nuk ka qenë një transparencë për këto fonde dhe populli akoma është duke dyshuar, sepse nuk po dinë çka ka ndodhur me to, faktikisht është krijuar një huti në popull, sepse secili po e interpreton atë në mënyrën e vet, për shkak të rrethanave që nuk janë qartësuar", tha Prelvukaj për "Kosova Sot". 

 

 

 

(Kosova Sot)

1 orë e 2 minuta më parë
22/01/19