Delawie viziton Kishën Protestane - Lajme - Kosova Sot
Delawie viziton Kishën Protestane

Delawie viziton Kishën Protestane

Ambasadorit amerikan, Greg Delawie po i përfundon mandati në Kosovë dhe ai ka filluar me vizitat lamtumirëse.

Ai dhe bashkëpunëtorët e tij vizituan selinë e Kishës Ungjillore të Kosovës në Prishtinë.

Ambasadorin amerikan e priti pastori, Femi Cakolli bashkë me shumë pastorë të tjerë të komunitetit protestant të Kosovës.

Delawie gjatë mandatit tre vjeçar kishte bërë disa vizita në këtë komunitet, prandaj ata e nderuan me një mirënjohje për rolin dhe kontributin e tij.

 

(Kosova Sot)

18 orë e 56 minuta më parë
22/02/19