“Baton Haxhiu në gjendje të rëndë shpirtërore, i nevojitet një psikolog”

  • 11 janar 2019 - 13:59
“Baton Haxhiu në gjendje të rëndë shpirtërore, i nevojitet një psikolog”

Analisti Lirim Gashi, përmes një postimi në facebook, ka shkruar se Baton Haxhiu është aq në gjendje të rëndë shpirtërore për shkak të mos dekretimit të Genc Cakajt për Ministër të Jashtëm të Shqipërisë nga Presidenti, Ilir Meta.

“Baton Haxhiu është në gjendje aq të rëndë shpirtërore për shkak të mos dekretimit të Genc Cakes nga Ilir Meta, sa që i nevojitet një psikolog.  Jam i gatshëm që t'a ndihmoj Batonin vullnetarisht për t'a tejkaluar këtë krizë shpirtërore dhe emocionale, përmes një oferte bombastike seksuale.  Propozoi që Batoni, Hashimi dhe Edi t'ia bëjnë njëri tjetrit atë punë herë në Tiranë, herë në Prishtinë e herë në Haag dhe që Ganimete Musliu të përkujdeset për mbarëvajtjen e aktit seksual, duke i detyruar që t'a vazhdojnë deri në pafundësi, me shtagë.Tani po e kuptoj pse m' kanë bllokuar që moti pronarët e disa mediave, sepse qenkan me treshin përsheshin e lartpërmendur në një aradhë. Mirëpo mua s'më bëhet vonë për ameba, hiroglira dhe papuçore që i përshtatën prognozave meteorologjike të politikës ditore.  Kosovës i duhet një pastrim kimik nga ndotësit e ajrit, ujit, tokës dhe nëntokës.Në fakt, nuk mjafton vetëm pastrimi i tokës  me fshisë, tubimi i bërllogut dhe hudhja në kazan apo deponi, sepse vetëm një kontaminim i ekzagjeruar i tokës, nëntokës, ujit dhe ajrit do t'i lulëzonte dhe bashkonte trojet etnike shqiptare me nënën Shqipëri.”, shkruan Gashi, përcjellë “Kosova Sot”.

(Kosova Sot)