Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan flet për taksën: Thaçi ia ka shitur shpirtin “dreqit”

  • 11 janar 2019 - 19:27
Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan flet për taksën: Thaçi ia ka shitur shpirtin “dreqit”

Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan, Muharrem Maralusha, përmes një postimi në Facebook, ka bërë një koment rreth taksës 100 për qind të vendosur për mallrat serbe.

Sipas tij, taksa 100 për qind duhet të jetë, derisa Serbia të njehë sovranitetin e Kosovës.

Ja postimi i tij pa ndërhyrje:

Z. Kryeminister. Jeni tue e ba ni pune madheshtore. Terheqja e takses ndaj Serbise esht JO...JO. Taksa duhet te jet derisa Serbia nuk e njef Sovranitetitn e Kosoves, derisa ti dorzoj ata qe bon krime ne Kosove ndaj popullates civile, deri ti paguej damshperblimet per damet qe i ka bo ndaj kosoves (100 Milijard Dollar Amerikan). BE-a dhe Mogerini ne te bajn zhurm sa te dojn. Mos ja veni veshin aspak se ai qen qe leh shume esht i pa rezikshem. Damet qe kjo taks e 100% esht tue e shkatrue ekonomin e Serbis.

Mbrenda 1 viti ajo do te falementon dhe do te explodon mbrenda veti (kulmi i shtepis do ti rezohet mbi krye). "Keep Up The Good Work."

The People of Kosova are with You. Do not pay attention so Hashim THaqi because he has sold his soul to devil. (Mos ja veni veshin Hashimit se ky ja ka shit shpirtin dreqit.) Good Luck.

(Kosova Sot)