Dështon prokuroria, pronat u falën pushtetarëve dhe nëntokës kriminale

  • 03 mars 2019 - 19:14
Dështon prokuroria, pronat u falën pushtetarëve dhe nëntokës kriminale

Nesër në të përditshmen numër një në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se pse edhe pse procesi i privatizimit në Kosovë,në shumicën e rasteve të privatizimit të ndërmarrjeve me peshë, e të cilat u shiten për “skrap”, si dhe përmes shantazhit, prokuroria nuk ka arritur që të hap hetime dhe të dënojë rrjetet e krimeve të organizuara që po e mbajnë PËNG ekonominë e Kosovës për gati 20 vite rresht?

Si u bënë këto “privatizime” dhe shantazhe nga nëntoka kriminale bashkë me pushtetarë të niveleve të larta? Pse shumë prona të privatizuara në Kosovë kanë përfunduar te politikanët, të afërmit e tyre dhe familjarëve? Si mund të ecë Kosova ekonomikisht kur pronat e blera apo më mirë thënë të FALURA nga privatizimi, janë marre nga pushtetarët e niveleve të larta në Kosovë, një pjesë e të cilave pastaj për t`u stërshitur më vonë dhe duke mos pasur kurrfarë impakti në ekonomi, por vetëm për qëllime kriminale të pushtetarëve të inkriminuar?!

Këto e shumë materiale tjera interesante, i gjeni vetëm në të përditshmen numër një në Kosovë, “Kosova Sot”.