Arrestohen të dyshuarit nga Shqipëria, kontrabandonin kafshë

  • 27 mars 2019 - 10:10
Arrestohen të dyshuarit nga Shqipëria, kontrabandonin kafshë

Në fshatin Vërmicë, Policia raporton se dje ka arrestuar dy të dyshuar nga Shqipëria

“Raportohet se nga njësitë policore afër brezit kufitar janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj shqiptar shtetas të Shqipërisë, pasi që të njëjtit janë kapur duke kaluar ilegalisht kufirin dhe duke kontrabanduar kafshë”, shkruhet në raportin e policisë.

Të dyshuarit me vendim të prokurorit janë ndaluar në mbajtje kurse kafshët i janë kthyer pronarit të mëparshëm.

(Kosova Sot)