BE përkrah Kosovën në luftën kundër krimit, korrupsionit dhe ekstremizmit

  • 28 mars 2019 - 08:46
BE përkrah Kosovën në luftën kundër krimit, korrupsionit dhe ekstremizmit

Zëvendës Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian, Riccardo Serri, së bashku me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli dhe Ambasadorin e Italisë, Piero Cristoforo Sardi, do të marrin pjesë në ceremoninë e mbylljes së projektit të financuar nga BE-ja për luftën kundër krimit të organizuar, korrupsionit dhe ekstremizëm të dhunshëm.

Përmes këtij projekti, të zbatuar nga Njësia Kombëtare Shumëkombëshe Italiane – Carabinieri MSU, Policia e Kosovës u mbështet në konsolidimin e kapaciteteve operacionale për luftën kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar.

(Kosova Sot)