Behgjet Pacolli, dështaku i qeverisë që po rrezikon shtetin

  • 28 mars 2019 - 19:03
Behgjet Pacolli, dështaku i qeverisë që po rrezikon shtetin

Në numrin e nesërm të gazetes, “Kosova Sot” do të lexoni shkrimin se a është Behgjet Pacolli kryedështimi i qeverisë Haradinaj, i cili arriti që për 13 muajt e fundit, jo vetëm që të mos sjellë asnjë njohje, por për më tepër 13 shtete kanë tërhequr njohjen e tyre?!!! A do të vazhdoj çnjohja e Kosovës, me Pacollin ministër i punëve të jashtme? Kur do t`i kërkojë ky popull llogari politikanëve për dështimet e mëdha dhe për gënjeshtrat e mashtrimet e tyre?

Pse duhet kërkuar përgjegjësi nga secili ministër, kryeministër, president, kryetar komunash e deri te zyrtarët më të vegjël, pasiqë këta njerëz i paguan populli, nga buxheti i shtetit, ndërkaq që këta e mashtrojnë dhe e vjedhin popullin!? Pse politikanët tonë të inkriminuar sillen me buxhetin e shtetit dhe me vet shtetin si te ishte një mundësi plaçkitje, e jo për të kontribuar për qytetarët të cilët i paguajnë ata?!

Për këto e shumë materiale tjera, lexojeni gazetën “Kosova Sot”.