Preteni: Kosova e prangosur nga mafio-oligarkia politike

  • 30 mars 2019 - 13:33
Preteni: Kosova e prangosur nga mafio-oligarkia politike

Analisti tjetër, Skënder Kapiti, vlerësoi për “Kosova Sot” se Kosova është kapur dhe prangosur nga mafio-oligarkia politike dhe juridike e krimit të organizuar dhe korrupsionit.

“Pas çlirimit dhe pavarësimit të Kosovës nga regjimi kriminal e genocidial serb, sot fatkeqësisht Kosova ka rënë pre e korrupsionit dhe e krimit të tij, të krimit të organizuar, të krimit gjyqësor dhe abuzimeve me detyrat shtetërore dhe të krimit të hajdutërisë”, u shpreh ai.

“Kërcënimi më i madh shtetit dhe shoqërisë shqiptare sot i vjen nga drejtësia dhe politika e pushteti i kriminalizuar dhe i korruptuar.

(Kosova Sot)