Pronarët multi-milionerë të OJQ-ve

  • 05 prill 2019 - 19:29
Pronarët multi-milionerë të OJQ-ve

Nesër në të përditshmen kosovare, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se si u shpërdoruan fondet e donatorëve në Kosovë përmes OJQ-vë të ndryshme, të cilat shpërdorojnë me të madhe paratë që taksapaguesit japin për zhvillim demokracie dhe aktivitete në fusha të ndryshme të sundimit të ligjit, ekonomisë etj?

Pse nuk ka kontroll se si shpërdorohen paratë me të madhe nga OJQ-të, të cilat pronarët e këtyre OJQ-ve i ka bërë tejet të pasur e multi-milionerë? Pse ligjet që rregullojnë këtë fushë përfshirë edhe këtë të fundit të miratuar vitin e kaluar nuk e kanë ndaluar abuzimin me të madhe të parave që shërbejnë për pasurim e jo ndryshim të gjendjes?!

Këto e shumë materiale tjera, i gjeni vetëm në gazetën numër një në Kosovë, “Kosova Sot”.