Zbulohet kush dhe ku ia dha 5 milionë dollarë vëllait të Thaçit nga fondi “Vendlindja thërret”

  • 07 prill 2019 - 12:17
Zbulohet kush dhe ku ia dha 5 milionë dollarë vëllait të Thaçit nga fondi “Vendlindja thërret”

Zëvendësministri i në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Muhamet Kelmendi, në postimin e tij publik në Facebook, shkruan për gjendjen ekonomike të presidentit Thaçi gjatë kohës kur ishte në Zvicër, ndërsa tani thotë se është bërë milioner.

Ai ka zbuluar edhe një detaj tjetër, që vëllai i presidentit ka marrë 5 milionë dollarë në Lubjanë nga Mark Bardhi, para këto nga fondi “Vendlindja Thërret”.

Postimi i plotë:

Ekipi i futbollistik i Z.Hashim Thaci

Eshte shume kenaqesi kur shikon se si e kalon jeten Presidenti i Kosoves.

Ne nje vend ku ndihmat sociale jane 75 Euro dhe pensioni i pleqesrise eshte po aq; ku nuk ka sigurime shendetesore dhe asnje lloj sigurimi i jetes, si ne pune, ne rruge e ne shkolle, ku nenat nuk kane mbrojtje dhe femijte as shtesa feminore, te luhet futboll me parat e shtetit per tere Presidencen, eshte shume "sukses".

Por, natyrisht se nga njerezit qe kane mungesa morale dhe ideologjikisht qendrojne di koka e zeusit mbi shoqeri, te kapur pas intetesave vetanake, deri edhe ne shkaterrimin e shtetit, edhe kjo pritet.

Eshte vete z.Thaci qe vjene nga nje gjendje e rende ekonomike. Ai ka jetuar shume vite ne Zvicer me ndihma sociale dhe tash kalon jeten deri ne formen ne te larte te saj, tereisht me parat e shtetit.

Ky keshtu tregon se ne cfare gjendjeje jemi si vend dhe shtet.

Vetem ne ditet e fundut iu zbuluan disa skandale dhe ky fare si me qene Kosova qiflike nuk merr pergjigje.

Doli skandali per libren qe e botoj me parat e shtetit tone. Ai paguan miliona per lobim te emerit te Thacit e jo te Kosoves dhe te shtetit qe e udheheqe.

Po ky Thac disponon shtepi dhe pasuri merramendese.

Thuhet se mijera hektar toke i ka blere. Velkezerit kane krijuar pasuri milioneshe, mos edhe qindramilioneshe; vazhdon shetitjet ai dhe familja me buxhet te Kosoves etj.

Verem ne vitin 1999 iu dhane nga Fondi"Vendlindja Therret" 5 milione Dollar vellaut te z.Thaci. Ato i dha ne Lubljane Mark Bardhi.

Faktet flasin se z.Thaci dhe thacat tjere te pozites e te opozites jane njerez te dyshimt dhe te cilet duhet te ndiqen dhe te hetohen penalisht.

Por kush te bene kete:

1.Policia e kapur dhe e varur nga klika e ndertuar prej z.Thaci.

2. AKI e udhehequr tash nga Shpend Magjumi e me heret nga njerezit gjuthashtu te tij apo

3.Nga gjykatat qe marrin fryme nga klani "Pronto". Per ate e vendisen ne Gjykaten Supreme edhe nje njeri re klanit te tyre, z.Enver Pecin.

Pra, faktet bejme te dyshojne se ka forca tashpertash per te hetuar kete a ndokende nga Presidenca.

Dhe, natyrisht se z.Thaci me mallin afatkaluar dhe te pavlere te Presidences do te vazhdon te lyaj futboll ne vendet ku paguan taksapaguesi i Kosoves.

Deshiroj vetem te merr me vete edhe z.Qollalu,sepse eshte person i lavatriqeve, sikunder edhe Zyrapin dhe z.Shala. Kete nuk duhrt harruar.

Bravo. Thaqi!

Je duke treguar tamam si ndertohet shteti.

MK