Krasniqi: Drejtësia ka shumë punë në këtë vend

  • 09 prill 2019 - 14:40
Krasniqi: Drejtësia ka shumë punë në këtë vend

“Mbyllja e bastoreve dhe kazinove në Kosovë ka një prapavijë. Pa pasur një prapavije nuk do të ishin mbyllur aq kollaj. Në asnjë shtet normal nuk mund t'i ikësh borxhit që ia ke shtetit.

Por tek ne ndodhin edhe këto gjëra. Kjo mund të jetë edhe arsyeja e mbylljes së tyre.

Këta do t'i arsyetojnë që mbyllja e bizneseve të tyre, e pamundëson shlyerjen e borxhit ndaj ATK-së.

Nëse një ditë Kosova bëhet shtet normal, drejtësia ka shumë punë në këtë vend”, theksoi analisti Faik Krasniqi për gazetën “Kosova Sot”.

(Kosova Sot)