Organet e drejtësisë vazhdojnë “të flenë”, pushtetarët zhvasin qindra miliona euro

  • 10 prill 2019 - 19:23
Organet e drejtësisë vazhdojnë “të flenë”, pushtetarët zhvasin qindra miliona euro

Nesër në të përditshmen kosovare numër një, do të lexoni shkrimin se pse edhe pse përgjimet e klanit PRONTO, dëshmuan qartë dhe ishin edhe një dëshmi shtesë se në Kosovë nuk ka shans të fitohet asnjë tender në procedurë të rregullt, por kjo duhet bërë vetëm duke e ndarë “tallin” me nëntokën kriminale që po udhëheqë çdo gjë në Kosovën e sunduar, sërish prokuroria speciale e as ato themelore nuk e sollën asnjë prej pushtetarëve të nivelit të lartë deri me sot në bankën e të akuzuarve?

Pse organet e drejtësisë po vazhdojnë “të flenë” dhe nuk kemi asgjë nga aktakuzat ndaj personave të veshur me pushtet dhe bizneset oligarkike që punojnë për ta dhe ua lagun fytin atyre, e të cilët në mënyrë të paligjshme kanë zhvatur, zhvasin dhe do të vazhdojnë të zhvasin qindra miliona euro në kurriz të qytetarëve të Kosovës?

Lexojeni të përditshmen kosovare numër një, “Kosova Sot”.