Në Berlin shfuqizohet taksa ndaj Serbisë, Kosova shkon në zgjedhje

  • 14 prill 2019 - 19:46
Në Berlin shfuqizohet taksa ndaj Serbisë, Kosova shkon në zgjedhje

Në numrin e nesërm të gazetës numër një në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se a do ta shfuqizojë takimi joformal i BERLINIT taksen ndaj Serbisë, ku Makron-i dhe Merkel-i kanë ftuar liderët e Kosovës dhe të Serbisë? A është dhënë AMINI edhe prej ndërkombëtarëve që më së largu deri në shtator të këtij viti të kemi zgjedhje të parakohshme?

Si u armiqësua Kosova me tërë boten, për shkak të interesave personale të pushtetarëve në krye të saj? A po e ndihmon politikën ruse, politika e inkriminuar në Kosovë, të dhënë pas hajnisë e korrupsionit? Si i ka ndihmuar kjo politikë armiqtë e Kosovës me vetë faktin se nuk kanë punuar për t’a pasur një shtet të fortë, por një shtet të korruptuar dhe te krimit te organizuar!?

Këto e shumë materiale tjera, i gjeni vetëm në gazetën numër një, “Kosova Sot”.