Komuna e Prishtinës në gjumë, semaforët nuk punojnë që disa ditë, Shpendi nuk lodhet

  • 15 prill 2019 - 18:51
Komuna e Prishtinës në gjumë, semaforët nuk punojnë që disa ditë, Shpendi nuk lodhet

Semafori në qendër të Prishtinë ka disa ditë që nuk punon për këmbësorë.

Ky semafor gjendet në lagjen Dardania, në një rrugë udhëkryqi.

Qytetarët e Prishtinës ka disa ditë që po përballen me probleme të një semafori i cili gjendet në qendër të Prishtinës.

Ky semafor punon vetëm për makinat, por nuk për këmbësorë.

Çdo ditë këmbësorët janë të hutuar, dhe nuk kanë siguri në kalimin e rrugës për shkak se, drita e semaforit punon vetëm në ngjyrën e kuqe, ndërsa kur i vjen radha dritës së gjelbër, nuk punon aspak.

(Kosova Sot)