Predha e UÇK-së gati sa nuk ia hëngri kokën Milovan Drencun, gazetarit të Millosheviqit

  • 16 prill 2019 - 20:43
Predha e UÇK-së gati sa nuk ia hëngri kokën Milovan Drencun, gazetarit të Millosheviqit

Milovan Drecun në vitin 1999 ishte gazetar i Radio Televizonit të Serbisë, makinës propagandistike të Millosheviqit, ndërsa sot Drencun është vartes i Vuçiqit dhe një nga serbët që urren më së shumti UÇK-në.

Drencu ndërsa po raportonte nga Koshare, një predhë e lëshuar nga UÇK-ja gati sa nuk e goditi.

Për më shumë shikojeni videon:

(Kosova Sot)