Hakeri serb thotë se ka hyrë në serverin e mbrojtjes amerikane dhe ka gjetur këto foto të NATO’s në Kosovë

  • 18 prill 2019 - 13:51
Hakeri serb thotë se ka hyrë në serverin e mbrojtjes amerikane dhe ka gjetur këto foto të NATO’s në Kosovë

Një haker serb me emrin Neven Djenadija nga Republika e Serbe publikoi në faqen e tij në Facebook qindra foto ekskluzive që, siç tha ai, i nxori nga një server i Ministrisë së Mbrojtjes së SHBA-së.

Fotografitë mbulojnë periudhën nga fillimi i intervenimit të NATO-s kundër ish-Republikës Federale të Jugosllavisë, deri në qershor të vitit 1999, kur trupat amerikane hynë në Kosovë.

(Kosova Sot)