Hertica: Rehatime klienteliste e nepotike

  • 20 prill 2019 - 12:24
Hertica: Rehatime klienteliste e nepotike

Analisti Ali Hertica theksoi për gazetën “Kosova Sot” se koordinatorët e cirkut të Qeverisë së pashpirt “Haradinaj” po e rëndojnë mbi supet e qytetareve. “Kjo është një ngarkesë e tepruar për taksën e qytetarëve, por kjo reflekton se janë hapur vende të reja pune pa asnjë koordinim planifikues për buxhetin dhe për rehatime klienteliste e nepotike.

Kësaj nuk i thonë ndryshe veçse plaçkë e këtyre që e kanë në dorë buxhetin e qytetarëve.

Përveç ngarkesës me ministra dhe zv. ministra e këshilltarë, vazhdohet me emërime koti, pa pasur as një nevojë për shtetin dhe institucionet shtetërore, siç është emërimi i zv. ministrit të Forcës së Sigurisë, Burim Ramadani, në pozitën e koordinatorit Nacional për Integrime dhe Anëtarësim në NATO, që në shkon në pesë numri i koordinatorëve”, është shprehur Hertica.

(Kosova Sot)