Burjani: Kërkohet sqarim nga Pacolli

  • 22 prill 2019 - 16:43
Burjani: Kërkohet sqarim nga Pacolli

Kurse, analisti tjetër, Blerim Burjani ka deklaruar se institucionet e Kosovës duhet të japin sqarime lidhur me këtë vizitë.

“Kjo duket mjaft e çuditshme dhe e paparashikueshme, me qëllime në prapavijë. Pacolli duhet ta ketë një shpjegim për këtë sjellje dhe motivacion, për këtë duhet të kenë sqarim edhe institucionet e rendit, ligjit dhe institucionet e tjera të shtetit të Kosovës.

Vizita e cilësuar si private duhet të sqarohet, Kosova po bëhet shtet interesant ku mund të vijë kush të dojë dhe mund të shkojë, vend i cili nuk ka funksionim normal të demokracisë, me fjalë të tjera ku të zgjedhurit e popullit nuk punojnë për popull. Institucionet e Kosovës duhet të japin sqarime se çfarë bëhet nga kjo vizitë private dhe ka tejkaluar Behgjeti kompetencat e veta”, është shprehur Burjani për “Kosova Sot”.

(Kosova Sot)