Tre burra dënohen me 41 vjet burgim, bënë seks me kuaj, lopë, dhi dhe qen

  • 23 prill 2019 - 09:48
Tre burra dënohen me 41 vjet burgim, bënë seks me kuaj, lopë, dhi dhe qen

Tre burra janë dënuar me 41 vite burgim për arsye se kanë bërë marrëdhënie seksuale me disa lloje të kafshëve.

Matthew Brubaker, 31 vjeçar, Marc Measnikoff, 34 vjeçar dhe Terry Wallace 41 vjeçar, ishin arrestuar në vitin 2018, nën akuzën se kanë bërë seks me 9 kuaj, një lopa, një dhi dhe disa qen, gjatë pesë viteve të fundit.

Ngjarja ka ndodhur në shtetin e Pensilvania të SHBA-së, dhe këtë të hënë ata u dënuan nga 20 deri në 41 vite burg.

Sipas raportit të agjencisë lokale të lajmeve, WTAJ, një adoleshent u detyra që t’i mbajë kafshët ndërkohë që ata e bënin aktin.

Image

Sipas ligjit të shtetit të Pensilvania, kafshët janë pasuri e vendit, dhe ato duhet të ruhen dhe kultivohen me kujdes, ndërsa ndalohet abuzimi i tyre.

(Kosova Sot)