Miftari: Krimi e korrupsioni sfidojnë të ardhmen e Kosovës

  • 24 prill 2019 - 12:10
Miftari: Krimi e korrupsioni sfidojnë të ardhmen e Kosovës

“Pashmangshëm dhe detyrimisht duhet pastrimi i politikës së inkriminuar dhe drejtësisë kosovare nga strukturat e kriminalizuara dhe gjithashtu luftimi i pakompromis i rrjeteve kriminale që kanë kapur shtetin dhe institucionet e tij...

Jo vetëm drejtësia, por fatkeqësisht e ardhmja e këtij vendi po sfidohen nga krimi e korrupsioni, ngase ky është një shtet i kapur në të gjitha institucionet e tij”, ka potencuar Naim Miftari për “Kosova Sot”.

(Kosova Sot)