Miftari: Shteti i kapur nga mafia

  • 25 prill 2019 - 13:09
Miftari: Shteti i kapur nga mafia

“Në një shtet të kapur nga mafia të parat kapen nga krimi i organizuar partitë politike, shteti, Parlamenti dhe sidomos prokuroria, gjyqësia, policia dhe shërbimi sekrete, prandaj as Kosova nuk bën përjashtim nga metoda e veprimit të krimit të organizuar që ka kapur në kthetra shtetin e Kosovës.

Nuk duhet harruar se terrorizmi dhe krimi i organizuar dallojnë vetëm për kah mënyra e veprimit të tyre, prandaj një gjyqësi dhe prokurori, polici e kapur nga krimi, kuptohet fare lehtë se pushtetin do ta përdorin për të mbrojtur pushtetin e tyre dhe fare nuk i kanë problem thyerjet e shumta ligjore që i bëjnë nga veprimet kriminale, deri të korrupsioni i zyrtarëve shtetërorë në një gjendje të tillë dikush mund t’ju ndjekë me ligj, vetëm nëse gjykata dhe prokurori, polici, kanë marrë urdhra nga bosët e tyre”, u shpreh Naim Miftari për “Kosova Sot”.

(Kosova Sot)