Gruaja vret burrin pasi e kap duke shikuar porno

  • 26 prill 2019 - 10:24
Gruaja vret burrin pasi e kap duke shikuar porno

Një grua në Arkansas është aktualisht duke u gjykuar për vrasjen e bashkëshortit të saj për shkak se ai kishte qenë duke parë video porno.

Infermierja Patricia Hill, 69 vjeçare, akuzohet se kishte vrarë bashkëshortin e saj, Frank Hill, 65 vjeç, në shtëpinë e tyre Pine Bluff në korrik 2018.

Siç raportohet nga The New York Times, prokurorët i thanë gjykatësve se si Hill “u tërbua” pasi vuri re një kanal televiziv satelitor i pornografisë ishte shtuar.

Zëvendës prokurori Holden Raines raportohet se informoi gjykatësin se si Hill më parë kishte fshirë kanalin e të rriturve. Ajo kishte shtënë mbi Frank, e shtënë e cila rezultoi me fatalitet për këtë të fundit, pasi kishte kuptuar se ai kishte shtuar përsëri kanalin.

Siç raportohet nga ABC7, Hill i tha gjykatës se ajo nuk e dinte se çfarë ishin qëllimet e saj kur ajo kishte shtënë në këmbët e burrit të saj dhe se ajo nuk kishte menduar përfundimin. Ajo përfundimisht tha se kishte qenë duke u përpjekur për të marrë vëmendjen e tij.

Hill, e cila e përshkroi martesën e saj si të dështuar, ka thënë se nuk e ka ditur se bashkëshorti i saj i tretë, Frank, që do të vdiste kur ajo do të qëllonte mbi të pasi shite kanalin X.

(Kosova Sot)