Nis protesta e specialistëve të stomatologjisë

  • 02 maj 2019 - 10:23
Nis protesta e specialistëve të stomatologjisë

Grupi i Specialistëve të Stomatologjisë ka filluar protestën para Ministrisë së Shëndetësisë.

Derisa grupi i specialistëve të stomatologjisë po protestonte, tre përfaqësues të tyre janë ftuar që të takohen me ministrin Uran Ismaili.

Ata po protestojnë për mos punësimi i tyre në institucionet publike shëndetësore, gjegjësisht Qendrën Klinike Stomatologjike Universitare, Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Poliklinikat Shëndetësore.

(Kosova Sot)