Protestuesja nga Korça paralajmëron Ramën: Të ikë ai qen që të mos e pësojë si Çaushesku!

  • 02 maj 2019 - 18:59
Protestuesja nga Korça paralajmëron Ramën: Të ikë ai qen që të mos e pësojë si Çaushesku!

Një protestuese nga Korça ka bërë një thirrje të fortë në drejtim të kryeministrit duke i kërkuar që të largohet sa më parë nga karrigia e pushtetit.

Gruaja e ka quajtur “qen”, “Kriminel” e bastard kryeministrin, madje ka thënë se ai bën mirë të largohet dhe të mos e pësojë si ish diktatori i Rumanisë Nikola Çaushesku.

“Kjo protestë është bërë për të përmbysur atë qenin, kriminelin, bastardin që ja ka vënë thikën në grykë të gjithë popullit. Prandaj ai të qërohet që mos e pësojë si Çaushesku”, tha protestuesja. 

 

(Kosova Sot Online)