Lirohet edhe profesori për rastin e“Vajzës nga Drenasi”

  • 03 maj 2019 - 07:46
Lirohet edhe profesori për rastin e“Vajzës nga Drenasi”

Profesori i dyshuar për ngacmim seksual në rastin e “Vajzës nga Drenasi”, Shkëlzen.Xh është liruar nga paraburgimi. 

Kjo vjen pas lirimit të policit Vesel Veseli i cili ishte po ashtu i akuzuar për të njëjtin rast. 

Prokurori Imer Beka konfirmoi lirimin e të dy të dyshuarave.

Rreth këtij rasti janë duke u ndjekur penalisht edhe një avokat dhe doktor.

(Kosova Sot)