Djaloshi vret nënën e tij sepse ajo nuk i dha para për të blerë drogë

  • 07 maj 2019 - 08:03
Djaloshi vret nënën e tij sepse ajo nuk i dha para për të blerë drogë

31 vjeqari vrau nënën e tij duke e goditur me një kavanoz qelqi dhe duke e therrur 50 herë në mënyrë që të mund të vjedhë llogarinë e saj bankare për të blerë kokainë.

Victor Sanchez la te vdekur nenen e tij 51 vjeqare ne shtëpinë e tyre në Brazil të dielën, sepse ajo nuk pranoi ti jepte para për të blerë kokainë.

Ai therri mësuesen braziliane Lucia Sanchez të paktën 50 herë dhe e la të shtrirë në kuzhinën tek apartamenti i tij.

Vrasësi i pranoi policëve se ishte i zemëruar pasi nëna e tij i tha atij se nuk do t’i linte hua kartën e saj bankare për të tërhequr para për të ushqyer zakonin e tij të kokainës.

Djali u përpoq të pastronte provën e vendit të ngjarjes dhe mori kartën e nënës së tij nga portofoli i saj dhe shkoi në një stacion benzine lokale për të marrë para.

Sanchez thirri policët dhe u përpoq të vinte vrasjen e nënës së tij tek i dashuri i saj.

Hetuesit arritën në apartamentin  e San Paolos dhe zbuluan trupin e viktimës në kuzhinë. 

Megjithatë, pasi policët gjetën rrobat e gjakut të Sanchez në banjë, shqyrtuan  gjurmët e gjakut në dysheme dhe folën  me fqinjët, të cilët thanë se askush nuk kishte hyrë ose larguar nga ndërtesa ate dite.Keshtu qe i biri pranoi qe kishte kryer vrasjen.

(Kosova Sot Online)