Sherr të tillë live në studio s’keni parë, rrahen si në filma karate

  • 07 maj 2019 - 22:02
Sherr të tillë live në studio s’keni parë, rrahen si në filma karate

Dy sindikalistët, Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri, zihen me grushta në një studio televizive.

Sipas Top Story kjo video është hequr nga qarkullimi.

 

(Kosova Sot)