Meta pret Milorad Dodik, zbardhet biseda çfarë diskutuan

  • 08 maj 2019 - 19:05
Meta pret Milorad Dodik, zbardhet biseda çfarë diskutuan

Në kuadër të samitit të Brdo-BHrijunit, presidenti Meta priti në Tiranë kryetarin e Presidencës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Milorad Dodik dhe Anëtarin e Presidencës, Šefik Dëaferovië.

Kryetari i Presidencës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Milorad Dodik për herë të parë në Shqipëri.

 “Kënaqësi të takoja sot Kryetarin e Presidencës së Bosnjës dhe Hercegovinës, Milorad Dodik dhe Anëtarin e Presidencës, Šefik Dëaferovië.

Prania e tyre në Samitin e Brdo-Brijunit në Tiranë, kontribut i çmuar për një rajon të orientuar qartë ndaj vlerave europiane.

Shprehëm vullnetin e përbashkët për hapjen e ambasadave respektive në të dy vendet tona.

Besimplotë për të ardhmen e shkëlqyer të marrëdhënieve midis Shqipërisë e Bosnjë dhe Hercegovinës”, shprehet Meta.

(Kosova Sot Online)