I vodhi apo ua mori paratë çiftit zviceran – çfarë përgjigje kanë avokatët dhe Loredana

  • 10 maj 2019 - 14:45
I vodhi apo ua mori paratë çiftit zviceran – çfarë përgjigje kanë avokatët dhe Loredana

Avokati Tomë Gashi, i cili tashmë është caktuar si avokat mbrojtës i Loredana Zefit, rreth çështjes së mashtrimit të marrjes së 900 mijë frangave, ka folur në konferencën për media që e janë duke e mbajtur në Kosovë.

Tomë Gashi ka thënë se Loredana Zefi është ftuar të japë deklaratë në prokurori në Lucern.

Ai ka thënë se kjo çështje ka të bëjë me raporte civilo-juridike.

Gashi e pranoi se paratë janë marrë por nuk janë vjedhur nga ana e saj, duke iu përgjigjur një pyetje të një gazetareje.

“Nuk i ka vjedhë paratë, por nëse një person në atë gjendje mendore t’i jep ty paratë, atëherë ai person mund të bëjë padi ndaj teje, por jo të thotë se janë vjedhur”, tha Gashi.

“Une nuk e di kush i ka marrë parët, unë jam ktu avokat i Donës”, tha Tomë Gashi.

(Kosova Sot Online)