Momenti kur Putin rrëzohet keq në akull

  • 13 maj 2019 - 07:56
Momenti kur Putin rrëzohet keq në akull

Putini ka luajtur për ekipin „Zvezde NHL“ dhe ekipi i tij e ka mundur ekipin „Reprezentacija NHL“ me rezultat 9:5, ndërsa shënues i një goli ka qenë edhe njeriu i parë i Rusisë, transmetojnë mediet sportive

Deri sa i përshëndette tifozët duke rrëshqitur pas përfundimit të ndeshjes, ai përfundon në akull. Ngrihet shpejt dhe vazhdon të rrëshqasë sikur absolutisht nuk ka ndodhur asgjë.

Rrëzimi i tij komik është bërë shpejt hit në internet.

(Kosova Sot Online)