Balaj: Kontrata me Z-Mobile duhet të shkëputet

  • 15 maj 2019 - 23:48
Balaj: Kontrata me Z-Mobile duhet të shkëputet

Lamih Balaj kryetar i Federatës Sindikale të Pavarur të Telekomit ka folur për gjendjen që po kalon Telekomi i Kosovës. Ai ka thënë se dikur Telekomi i ka dhënë qeverisë deri në 500 milionë euro devidenta, kurse tash, sipas tij Telekomi është në prag të falimentimit.

Balaj ka thënë se kontrata mes operatorin Z-Mobile duhet të shkëputet menjëherë. Ai ka thënë se këtë e kërkojnë të gjithë.

“ Për shkëputjen e kontratës me Z-Mobile janë të gjithë. Edhe Bordi i Telekomit e edhe kryeshefi. Nuk duhet të vazhdohet më kjo kontratë dhe nuk duhet të lihet më kështu”, ka thënë ai.

Ai ka thënë se duhet të shihet se në çfarë gjendje është tash Telekomi.

“ Duhet të shihet se pse më Telekomi nuk ka asnjë devidentë. Duhet të shihet se si Telekomi në një kohë ka dhënë deri në 500 milionë euro si devidenta shtetit”.

Balaj ka treguar se kanë dërguar edhe dëshmi e dokumente në prokurori për demet që i janë bërë Telekomit.

“ Të gjitha i kemi dërguar në prokurori. Ka dëshmi të shumta se si është zhvatur kjo kompani”.

(Kosova Sot Online)