Ekstradohen dy persona nga Mali i Zi në Kosovë, njëri për mashtrim tjetri për kanosje

  • 16 maj 2019 - 12:11
Ekstradohen dy persona nga Mali i Zi në Kosovë, njëri për mashtrim tjetri për kanosje

Në Departamentin e Përgjithshëm të Prokurorisë Themelore në Pejë, janë  ndaluar dy persona për 48 orë, nën dyshimin se njëri ka kryer veprën penale “kanosje”, kurse personi tjetër për veprën penale “Deklarim i rrem”.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit:

Një person me iniciale A.B i dyshuar për grabitje është ekstraduar nga Mali i Zi, pas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Pejë, për një rast të ndodhur më 4 maj të vitit 2018. I njëjti është ndaluar për 48 orë dhe për të njëjtin është bërë kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit. 

Kërkesat për arrestim, përfshirë ato ndërkombëtare:

Një person i dyshuar për grabitje është ekstraduar nga Mali i Zi, pas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Pejë, për një rast të ndodhur  me 4 maj të vitit 2018. I njëjti është ndaluar për 48 orë dhe për të njëjtin është bërë kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit.

(Kosova Sot Online)