Kosnett godet liderët për aktin e Brovinës – Mos përfitoni nga viktimat

  • 17 maj 2019 - 17:05
Kosnett godet liderët për aktin e Brovinës – Mos përfitoni nga viktimat

Pas gjithë skandalit të krijuar dje nga deputetja e PDK’së, Flora Brovina, ka reaguar edhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett, duke thënë se liderët e Kosovës duhet që të ndihmojnë viktimat e mbijetuara, dhe që nuk duhet t’i shfrytëzojnë ata për përfitime politike. 

“Të mbijetuarit e mizorisë, duhet të trajtohen me respekt, dinjitet dhe ndjeshmëri. Liderët e Kosovës duhet të ndihmojnë viktimat, dhe të mos i shfrytëzojnë ata për përfitime politike”, ka shkruar Kosnett në twitterin e tij zyrtar.


(Kosova Sot Online)