Momenti kur Meda shpëton një vajzë në një koncert në Zvicër

  • 24 maj 2019 - 15:10
Momenti kur Meda shpëton një vajzë në një koncert në Zvicër

Në një prej diskotekave më të mëdha të shqiptarëve, thuajse të gjitha femrat u mblodhën për të ndjekur performancën e Taynës dhe Medës.

Por numri i madh i të pranishmëve bëri që disa vajza të alivanosen. Madje një gjë e tillë u pohua edhe nga vetë Tayna në Instagram.

Por një video e publikuar në rrjetet social ka treguar edhe momentin kur këngëtari  Meda reagon shpejtë për të shpëtuar një nga të pranishmet që po alivanosej.

Në momentin kur Meda po startonte me këngën dikush ia bën me shenjë nga vajza dhe reagimi i tij ishte shumë i shpejtë dhe për t’u vlerësuar.

 
Meda

Meda shpëton një vajzë në koncert

Posted by Inspirimi on Monday, March 11, 2019