Mijëra besimtarë mblidhen në Mekë për ditët e fundit të Ramazanit

  • 02 qershor 2019 - 18:18
Mijëra besimtarë mblidhen në Mekë për ditët e fundit të Ramazanit

 

Qyteti më i shenjtë i islamit është plot me pelegrinë në ditën e fundit të agjërimit për Ramazan.

Foto nga lartësia tregojnë numrin e madh të besimtarëve që kanë udhëtuar në Mekë për festime fetare. Pelegrinët kanë ardhur nga e gjithë bota dhe janë mbledhur te Xhamia e Madhe si dhe në vende të tjera besimi.

Image
Image
Image
Image

(Kosova Sot Online)