PD nxjerr shifrat: Në protestën e sotme vijnë në Tiranë 65 mijë qytetarë

  • 02 qershor 2019 - 18:47
PD nxjerr shifrat: Në protestën e sotme vijnë në Tiranë 65 mijë qytetarë

Partia Demokratike ka nxjerrë shifrat në lidhje me protestën e 7 kombëtare e cila mbahet pas pak minutash në Tiranë. Sipas opozitës në Tiranë do të vijnë plot 65 mijë njerëz për të protestuar dhe kërkuar rrëzimin e kryeministrit Edi Rama.

Qarku Durrës – 9850 qytetarë
Qarku Kukës – 4100 qytetarë
Qarku Shkodër – 9600 qytetarë
Qarku Dibër – 3550 qytetarë

Qarku Lezhë – 7400 qytetarë

Qarku Korçë – 4600 qytetarë
Qarku Berat – 3050 qytetarë
Qarku Fier – 5800 qytetarë
Qarku Gjirokastër – 2400 qytetarë
Qarku Elbasan – 8200 qytetarë
Qarku Vlorë – 5250 qytetarë

(Kosova Sot Online)