Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës sot para Komisionit Hetimor

  • 10 qershor 2019 - 08:40
Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës sot para Komisionit Hetimor

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Postë Telekomin e Kosovës (PTK) dhe Vala interviston ish Kryeshefin e Telekomit të Kosovës, Shyqeri Haxha.

Nën drejtimin e Haxhës PTK kishte filluar rënia e vlerës dhe shkatërrimi i kësaj ndërmarrje e cila ishte me fitimprurësja në vend.

Po ashtu në kohën sa PTK udhëhehqej nga Haxha, ishin punësuar me qindra persona që kryesisht ishin militant të Partisë Demokratike të Kosovës.

Nën drejtimin e tij ishin nënshkruar disa kontrata te dëmshme që dëmtonin rëndë PTK-në e veqmas ajo qe me së shumti ka shkatërruar dhe ka zhvatur në terësi PTK ishte kontrata me Z-mobile.

(Kosova Sot Online)