Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi

  • 12 qershor 2019 - 08:59
Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova.

Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit do të vendosen në të gjitha qendrat e testimit.

Mirëpo,  pavarësisht këtyre masave, edhe sivjet, nxënësit po planifikojnë të kopjojnë në teste.

Për këtë është krijuar një grup në rrjetin social ‘Facebook’, ku të rinjtë po komunikojnë mes veti se si të bashkëpunojnë gjatë mbajtjes së testit, përkatësisht dërgimin e pyetjeve dhe marrjen gatshëm të përgjigjeve.

Mirëpo,  pavarësisht këtyre masave, edhe sivjet, nxënësit po planifikojnë të kopjojnë në teste.

Për këtë është krijuar një grup në rrjetin social ‘Facebook’, ku të rinjtë po komunikojnë mes veti se si të bashkëpunojnë gjatë mbajtjes së testit, përkatësisht dërgimin e pyetjeve dhe marrjen gatshëm të përgjigjeve.

Image

 

 

(Kosova Sot Online)